فراخوان یکی از محصولات سوزوکی استرالیا
.jpg)
گروه بین الملل: سوزوکی استرالیا خودروهای متعددی را به دلیل نقص فنی سامانه هدایت فراخوان کرد.
به گزارش خبرخودرو، طبق اعلام کمسیون رقابت و خرید استرالیا (ACCC ) تعداد 1288 دستگاه سوزوکی جیمی مشمول طرح فراخوان جدید این شرکت می شوند. این خودروها می بایستی هرچه سریع تر جهت رفع مشکل سامانه هدایتی به نمایندگی های سوزوکی بازگردانده شوند. این مشکل به دلیل هرز شدن یکی از مهره ها ایجاد می شود و ممکن است باعث افزایش خطر تصادف شود.
سوزوکی تا کنون آماری در خصوص حوادث مرتبط با این نقص فنی اعلام نکرده است. گفته می شود که تمامی نمایندگی های این شرکت بدون دریافت هیچ هزینه ای اقدام به تعویض قطعات معیوب خواهند نمود.
کلیه این خودروها بین 7 می 2012 تا 24 مارس 2014 تولید شده اند و دارای موتور 1.0 لیتری چهار سیلندر می باشند. خودروی مذکور از سال 1998 در استرالیا به فروش می رسد و دارای قیمت پایه 20490 دلار است.
منبع : خبر خودرو
1393-2-24
