رونمایی زودتر از موعد سیتی جت مفهومی
.jpg)
گروه بین الملل: اشکودا بیش از رونماییی رسمی مدل مفهومی سیتی جت در نمایشگاه ورتروسی 2014 هفته آینده ، اقدام به معرفی زودتر از موعد آن کرد.
به گزارش خبرخودرو، بعد از چند باری انتشار تیزرهای مختلف از مدل مفهومی سیتی جت بالاخره اشکودا تصمیم به رونمایی آن گرفت. این خودرو حاصل شش ماه کار تیم جوزف کامان – مدیر طراح اشکودا – است و در آن به طرز جالبی سقف و ردیف عقبی صندلی ها برداشته شده است و خودرو به رنگ آبی متالیک در آمده است.
اشکودا سیتی جت مفهومی دارای یک اسپویلر عقب دست ساز ، دو خروجی اگزوز ، رینگ های 16 اینچی ، ترمز دستی اهرم دنده و فرمان با روکش چرم و سامانه صوتی 300 کیلوواتی است. این خودرو نیروی مورد نیاز را از طریق یک موتور 1.0 لیتری MPI به توان 75 اسب بخار تامین می کند. قرار است جزئیات بیشتری درباره سیتی جت مفهومی در نمایشگاه هفته آینده ورترسی اتریش 2014 عرضه شود.
منبع : خبر خودرو
1393-3-4
