نسل جدید رنو اسپیس دیده شد
.jpg)
گروه بین الملل: رنو همچنان به آزمایش جاده ای ون چند منظوره اسپیس ادامه می دهد و این امر باعث شده تا ما علیرغم اعمال پوشش استتاری بتوانیم اطلاعاتی را درباره نسل جدید آن که بر اساس خودرو های مفهومی Initiale Paris و R-Spac e طراحی شده است به دست آوریم .
به گزارش خبرخودرو ، دراین تصاویر اسپیس از زوایای مختلف قابل مشاهده است و می توان به وضوح تغییر شکل آن حالت جعبه مانند پیشین را مشاهده نمود .اسپیس بر روی پلتفرم مشترک رنو نیسان به نام CFM1 ساخته شده و در تولید آن از برخی قطعات خودروهای نیسان نیز استفاده شده است .
احتمالا موتور خودروی فوق مشابه مدل مفهومی Initiale Paris بوده باشد و شاهد نصب موتورهای پر بازده چهار سیلندر بنزینی و دیزل بر روی آن باشیم . این محصول با هدف رقابت با فورد Vignal تولید شده است .
منبع : خبر خودرو
1393-6-22
