نیسان ترانو روانه بازار روسیه شد

گروه بین الملل: نیسان شش ماه پس از عرضه ترانو در بازار هند فروش این خودرو را به طور رسمی در روسیه آغاز کرده است.
به گزارش خبرخودرو، این شاسی بلند کامپکت با قیمت پایه 18777 دلار عرضه شده بود. نکته جالب توجه آن است که ترانو قیمتی بسیار کم تر از رنو داستری دارد که در روسیه عرضه می شود در صورتی که در هند داستر ارزان تر است.
این مدل که در روسیه به فروش می رسد مانند ترانوی مخصوص هند در چند نسخه عرضه می شود. این خودرو در 10 نسخه و با 2 گزینه موتور و 3 نوع گیربکس عرضه می شود. اکثر نسخه های این خودرو از موتور 2.0 لیتری بنزینی با قدرت 135 اسب بخار و گشتاور 190 نیوتون متر بهره می برند. دیگر نسخه های این خودرو دارای موتور کوچک تر 1.6 لیتری با قدرت 102 اسب بخار و گشتاور 145 نیوتون متر هستند.
می توان گفت بین مدل های مخصوص هند و مخصوص روسیه این خودرو تفاوت قابل توجهی وجود ندارد. در واقع مهم ترین وجه تمایز این دو خودرو، اطاق کاملا مشکی ترانوی مخصوص روسیه است. هم چنین به نظر می رسد نیسان سیستم صوتی بزرگ تر و مجلل تری را برای خریداران روسی عرضه خواهد کرد.
برخلاف مدل مخصوص هند ترانو، نسخه روسیه آن با ساختار دیفرانسیل جلو یا چهار چرخ فعال عرضه می شود.
منبع : خبر خودرو
1393-2-7
