رونمایی نسخه ارتقا یافته از اوپل اینسینگنیا
.jpg)
گروه بین الملل: شرکت اسپانیایی تیونینگ ارمشر به تازگی آخرین دستاورد خود ، مدل مفهومی اوپل اینسینگنیا is3 را رونمایی کرد.
به گزارش خبرخودرو، ارمشر رسما تصاویری از خودروی مفهومی اوپل اینسینگنیای is3 را که تغییرات بسیاری داشته و با نسخه اصلی اش کاملا متفاوت است را منتشر کرد. طبق اعلام این شرکت تیونینگ خودروی جدید اوپال اینسینگنیای is3 مفهومی به امکانات قانونی یک خودروی مسابقه ای مجهز شده است و دارای باله های کناری ، جلو پنجره و ورودی های هوای جدید می باشد.
مدل مفهومی اوپل اینسینگنیای is3 ارتقا یافته توسط ارمشر دارای باله عقبی و رینگ های 20 اینچی آلیاژی است. این شرکت از طریق بهینه سازی ECU خودرو توانش را 45 اسب بخار افزایش داده و به 370 اسب بخار رسانده است . این میزان توان کافی است که is3 بتواند ظرف مدت 5.8 ثانیه سرعتش را از صفر به صدکیلومتر بر ساعت برساند. متاسفانه در حال حاضر فهرست قیمت گذاری ، زمان رونمایی رسمی و دیگر جزئیات مربوط به این خودرو در دسترس نیست.
منبع : خبر خودرو
1393-2-14
